All about Audio and Video

SØDE ORD 2

Download

Game Information

Only on iPad

 • Price:$14.99
 • Category:Educational
 • Released:
 • Version:1.1
 • Size:125.59MB
 • Downloads:0
 • Developer:
 • Requirements:iPadMini4G,iPad2Wifi,iPadWifi,iPadThirdGen4G,iPadMini,iPadFourthGen4G,iPadThirdGen,iPad23G,iPadFourthGen,iPad3G

Screenshots

  Game Information

  SØDE ORD 2


  SØDE ORD 2 er en naturlig forlængelse af SØDE ORD 1.

  Alkalær ønsker med spillene SØDE ORD at skabe et trygt og sjovt lege- og lær-at-læse-univers der stimulerer børns nysgerrighed til at arbejde med bogstaver og lyde.

  SØDE ORD-spillene henvender sig til børn i alderen 4-7 år, men kan også bruges af yngre børn såvel som børn der har vanskeligt ved at bryde læsekoden.

  Vi introducerer de enkelte opgaver med dansk speak, således at det bliver muligt at gennemføre opgaverne.

  Når barnet har gennemført et bestemt trin i spillet, åbner sig en ny verden med nye udfordringer. På den måde kan barnet ikke springe trin over i sin læseudvikling. Det betyder konkret at man ikke kan komme videre i spillet før man har bestået den opgave man er i gang med.

  SØDE ORD 2 indeholder i alt 5 verdener. Her finder I 2 verdener med hver 8 forskellige opgaver (hængelåse) hvor barnet bl.a. lærer bogstavernes navn, form og lyd. Der er desuden læsning, sjove spil på tid og muligheden for at opnå belønninger når en opgave er løst. Med denne app introducerer vi også frilæsning og stavning, der hver har fået deres egen verden. Mød den skrappe lærerinde i ’den sorte skole’ hvor barnet kan skrive sine egne historier. Endelig kan I gense musikbutikken hvor der nu er mulighed for at færdiggøre biblioteket af alfabet-sange.

  Læsetrappens første trin består af bogstavernes navne, former og lyde. Det næste naturlige læsetrappetrin er ikke at lære barnet ord som fx og, jeg og har, som man normalt gør. Den slags ord er i virkeligheden dybt komplicerede – set fra barnets synspunkt. De er ulogiske fordi de ikke staves som de siges, og desuden indeholder nogle helt fremmede lyde som ikke findes i alfabetet. Nogle børn forstår ikke hvordan den slags ord er skruet sammen rent lydmæssigt, og vil i frustration forsøge at gætte sig til ordene eller lære dem udenad.

  Løsningen er derimod at lære barnet at læse små lydrette ord og sætninger a la "Bo så en ko". Lydrette ord er lette og logiske, og 'driller' ikke. Lydrette ord har vi valgt at kalde for SØDE ORD.

  Den rette progression, den individuelle tilgang til emnet og spillenes underholdende verden vil sikre at barnet får en grundlæggende forståelse af hvad læsning drejer sig om, nemlig helt præcis at sætte bogstavernes lyde sammen til ord.

  Rigtig god fornøjelse!


  Alkalær
  www.alkalaer.dk


  Vi glæder os til din tilbagemelding. Brug App Store eller mail direkte til os på info@alkalaer.dk.

  What's New in Version 1.1

  Så er vi klar med fortsættelsen til app'en SØDE ORD 1! Sig endelig til hvis du mod forventning finder fejl, så skal vi gøre vores bedste for at rette dem hurtigt. :-) Læsehilsner fra Alkalær. E-mail: info@alkalaer.dk

  More Games by Anne Hansen

  User review

  Recomanded

  iOSAndroid

  POPULAR DOWNLOADS

  Copyright A Free Codec .© 2011 - All rights reserved   Contact Us     

  Choose language : Español 日本語 Deutsch Français