All about Audio and Video

Los in 't bos

Download

Game Information

+Universal

 • Price:0
 • Category:Family
 • Released:
 • Version:1.0
 • Size:39.67MB
 • Downloads:0
 • Developer:
 • Requirements:iPhone5c,iPhone-3GS,iPhone5,iPodTouchourthGen,iPhone4S,iPhone4,iPodTouchFifthGen,iPhone5siPad2Wifi,iPadThirdGen4G,iPadThirdGen,iPadMini,iPadMini4G,iPadFourthGen,iPad23G,iPadFourthGen4G

Screenshots

  Game Information

  Nog nooit was je zo dicht bij wilde dieren! Los in ‘t Bos is een spel dat je buiten speelt op een smartphone. De game maakt gebruik van Augmented Reality, dat een virtuele laag bovenop de werkelijkheid zet. Je ziet dus op je scherm waar je bent, en in je scherm verschijnt ook het spel. Help de boswachter, breng de jonge dieren groot, maar pas wel op voor de stroper!

  Het spel, bedacht voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar, speel je met je telefoon of tablet buiten in de tuin of in het bos. Omdat bossen belangrijk zijn voor onze natuur (bomen bieden een veilige woonplek voor dieren en zorgen voor frisse lucht), vraagt de boswachter je om een aantal jonge dieren groot te brengen. Dit doe je door de dieren de vaardigheden Liefde, Kennis en Wilskracht te geven. Hiervoor moet je opdrachten vervullen. Zo kan het zijn dat je een virtueel vuur moet blussen, gif moet opruimen of vliegen gaat vangen om je spin te voeren. Maar pas op voor de stroper, hij zal proberen een dier van je af te pakken.

  Het spel heeft 4 verschillende levels. In elk level moet je meer dieren grootbrengen. Afhankelijk van je score kun je 1 tot 3 sterren verdienen. Als je alle sterren hebt verdiend, krijg je een cadeau: een virtuele boom! Deze boom kun je op een voor jou speciale plek planten. Je boom blijft zichtbaar samen met de dieren je die hebt grootgebracht.

  Gebruik Los in ‘t Bos:
  - tijdens een speurtocht
  - bij een kinderfeestje
  - met je klas als schoolactiviteit
  - als je een leuke middag wilt beleven
  - als je iets wilt leren over de natuur

  Los in ‘t Bos is een gezamenlijk product van Staatsbosbeheer, Stichting Nationale Boomfeestdag en Stichting NatuurWijs, mede mogelijk gemaakt door Mediawijzer.net.

  Tip: zet als je klaar bent met het spel GPS weer uit, anders loopt je batterij snel leeg.

  More Games by eric klok

  User review

  Recomanded

  iOSAndroid

  POPULAR DOWNLOADS

  Copyright A Free Codec .© 2011 - All rights reserved   Contact Us     

  Choose language : Español 日本語 Deutsch Français